LinkedIn

LOCATION

Sydney

SIZE

SECTOR

STYLE

SERVICES

The details

LinkedIn became a household name by connecting the world’s professionals. So naturally when they engaged Cachet to refresh their Sydney office, they were keen to improve the way their staff interacted with each other.

With a previous layout that impeded access to staff and offered poor natural light, opening things up was a priority with our design. We also wanted to reinvigorate the under-utilised collaboration spaces in a way that suits different styles of working.

We worked closely with LinkedIn to understand the way they work, adapting our design to meet their immediate needs while allowing for future growth.

LinkedIn wanted their office to reflect its Sydney location. We commissioned a local artist to create graphics throughout the workspace that identified iconic Sydney landmarks and incorporated LinkedIn’s culture and values.

By using custom joinery and plants to zone workspaces we introduced elements of privacy – making collaboration spaces more functional while creating a homely and comfortable feel.

BUILD YOUR SPACE

Create a project board of key spaces and start your brief for your project. Select from over 10 years of our experience across all sectors to create a vision for your next project.

Subscribe to our newsletter for our latest insights, news, and updates

Site by nomad.

Contact us

Select your login type